preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Kozala" Rijeka

 > Natjecanja
Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu"

Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu" održano je 28. travnja. Našu školu predstavljali su Bruno Filipaš i Robert Juranić, učenici 5.a. Na gradskoj razini Robert je osvojio sjajno 3. mjesto i 11. mjesto na županijskoj razini, Bruno je osvojio 20. mjesto na županijskoj razini. Čestitke našim učenicima na trudu, zalaganju i postignutim rezultatima


Izvrsni rezultati naših učenika na natjecanju

Svečana dodjela priznanja za postignuto prvo , drugo i treće mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike učenika OŠ i SŠ Primorsko-goranske županije održala se u srijedu, 3. svibnja 2023., u Osnovnoj školi Gornja Vežica.

Naši učenici GAIA KLOVAR LUKARIĆ (4.b) i PATRIK KLOVAR LUKARIĆ (8.b) primili su priznanja za postignute izvrsne rezultate. Gaia je dobila priznanje za osvojeno TREĆE MJESTO u županiji u kategoriji četvrtih razreda, dok je Patrik dobio priznanje za osvojeno PRVO MJESTO u županiji u kategoriji osmih razreda.Osim što su daroviti i talentirani, ovakve izvrsne rezultate Gaia i Patrik postigli su svojim vrijednim radom rješavajući izazovne, ali i zabavne matematičke zadatke najčešće u svoje slobodno vrijeme u Centru tehničke kulture Rijeka te kod kuće.

Sretni smo i ponosni što su Gaia i Patrik učenici naše škole jer svojim rezultatima doprinose promicanju i ugledu i naše škole. Iskrene čestitke njima i njihovim roditeljima koji s razlogom mogu biti ponosni na njih!

Bravo!


Županijsko natjecanje iz geografije - rezultati natjecanja

Županijsko natjecanje iz geografije

Preuzimanje materijala potrebnih za provedbu natjecanja radit će se putem WEB servisa – aplikacije za Natjecanja i smotre Agencije za odgoj i obrazovanje natjecanja.azoo.hr. Ovlaštene osobe u školama imenovane od ravnatelja škola preuzimat će iz aplikacije ispitne materijale i list za odgovore a nakon održane školske razine natjecanja, odgovorna osoba u školi preuzima s WEB servisa točne odgovore i prosljeđuje ih školskom povjerenstvu. Nakon održane školske razine natjecanja rezultate u WEB aplikaciju unose odgovorne osobe u školama koje je imenovao ravnatelj Škole.

Od Školske godine 2022./2023. uvode se dvije nove kategorije:

A kategorija strukovnih i umjetničkih škola. U ovoj kategoriji mogu se natjecati učenici ili prvih ili drugih razreda strukovnih i umjetničkih škola. Tijekom strukovnog obrazovanja učenik se može samo jednom natjecati u ovoj kategoriji.

B kategorija strukovnih i umjetničkih škola U ovoj kategoriji mogu se natjecati učenici ili drugih ili trećih ili četvrtih razreda strukovnih i umjetničkih škola. Tijekom strukovnog obrazovanja učenik se može samo jednom natjecati u ovoj kategoriji.

Nakon završetka školskog natjecanja Županijskom povjerenstvu potrebno je poslati sljedeće:

 1. Najbolje rezultate po formuli: broj razrednih odjeljenja u školi +1, a maksimalno 5 (npr. škola s 2 razredna odjeljenja 5. razreda predlaže maksimalno 3 najbolja rezultata, škola s 3 razredna odjeljenja 8. razreda maksimalno 4 najbolja rezultata. itd.). Odlukom ŽSV nastavnika geografije PGŽ od 29.5.2014.
 2. Škole koje  imaju područne škole šalju objedinjeno radove po gore navedenoj formuli.
 3. Ime i prezime učenika i svu njegovu dokumentaciju (list za odgovore, listić sa zaporkom).Obrasce sa zaporkama pridružiti (spojiti spajalicom) odgovarajućim listom za odgovor. Na listiću sa zaporkom obvezno upisati OIB učenika.
 4. Izvješće o provedenom školskom natjecanju, ljestvicu poretka svih učenika koji su sudjelovali te prijedlog učenika za županijsku razinu s dokumentacijom učenika (list za odgovore, listić sa zaporkom ) dostaviti  osobno ili poštom  najkasnije zaključno sa 23. siječnjom 2022. na: 

Županijsko povjerenstvo za geografiju OŠ KOZALA  Rijeka, Ante Kovačića 21, 51 000 Rijeka

 1. Upute za provedbu natjecanja iz geografije nalaze se na stranicama Agencije  za odgoj i obrazovanje www.azoo.hr te  molimo članove školskih povjerenstava da natjecanje provedu u skladu s uputama.
 1. Županijsko povjerenstvo će na temelju pristiglih prijedloga školskih  povjerenstava i analizom svih pristiglih listova za odgovor utvrditi listu pozvanih   učenika a najkasnije do 10 dana prije Županijskog natjecanja. Lista pozvanih učenika biti će objavljena isključivo na web stranici škole domaćina http:// os-kozala-ri.skole.hr/. Stoga molim kolege na redovito praćenje mrežnih stranica  OŠ KOZALA.
 2. Školska povjerenstva zadržavaju kopije (fotografije ili skenove) listova s odgovorima predloženika i čuvaju ih u školi do kraja školske godine. Privole za obradu osobnih podataka ne šalju se Povjerenstvu te ostaju u matičnoj školi.
 3. Nepotpuna i nepravodobno pristigla dokumentacija neće se razmatrati.

    

Zahvaljujemo,

 S poštovanjem                                        

 

                                                            Predsjednik Županijskog povjerenstva

                                                                           Igor Pap, prof.                                                                                           


Natjecanja u šk. god. 2022./2023.

Natjecanja u školskoj godini 21./22.

10.1.2022. objavljen je vremenik školskih natjecanja

24.11.21. objavljen je Vremenik natjecanja (VREMENIK-NATJECANJA-I-SMOTRI-U-ŠKOLSKOJ-GODINI-2021_2022.-2.pdf (azoo.hr) 

8.11.2021. U privitku se nalaze Opće upute AZOO o natjecanjima u školskoj 2021./2022.godini. Učenici se mogu prijaviti na natjecanja putem aplikacije https://forms.gle/kemHRqMaV3KMD5oy6   ili svojim učiteljima.


Državno natjecanje iz informatike

Učenik Patrik Klovar Lukarić osvoji je 2. mjesto na državnom natjecanju iz informatike u kategoriji Logo.

Čestitke na izvanrednom rezultatu.


Županijska natjecanja u 2020./2021.

Čestitamo svim učenicima sudionicima županijskih natjecanja. Svojim znanjem i zalaganjem sudjelovali ste u natjecanju najboljih učenika u našoj Županiji i time doprinijeli ugledu Škole.

Posebne pohvale Mariki Zoe Antić i ekipi debate (Marika Zoe Antić, Loren Aćimović, Sara Oruč )koji će sudjelovati na državnom natjecanju LIDRANO i natjecanju iz debate.

Učenik Patrik Klovar Lukarić, svojim znanjem, trudom i zalaganjem već treću godinu za redom  postiže zavidne rezultate na više natjecanja. Ove godine pozvan je na državno natjecanje iz informatike- Logo, državno natjecanje iz geografije i državno natjecanje iz matematike. Patriku upućujemo posebno priznanje i želimo da postigne najbolje rezultate i na Državnim natjecanjima.


Školska natjecanja u 2021.godini - sudionici

 Učenici koji su sudjelovali na školskim natjecanjima u OŠ Kozala

( veljača-ožujak 2021.)

NAZIV NATJECANJA/ SMOTRE, Vrijeme, Mentori

Popis učenika koji su se natjecali (Ime i prezime, raz.)

Učenici koji su pozvani na Županijsko natjecanje

LiDraNo - literarno, novinarsko i dramsko- scensko stvaralaštvo, do 1.2. 2021. općinska/gradska do 12. veljače 2021. , Maras Jelena, Helena de Karina, Gabrijela Milanković

Anamarija Živković (7.a), Marika Zoe Antić (7.a), Dora Franki (7.b)

Marika Zoe Antić (7.a)

Natjecanje iz hrvatskoga jezika, 9. veljače 2021. ,Maras Jelena, Helena de Karina, Gabrijela Milanković

Klara Malkoč (7.a), Simon Kojčinović (7.a), Janja Benaš (7.a), Loren Aćimović (7.a), Anamarija Živković (7.a), Dora Franki (7.b)

Dora Franki (7.b)

Natjecanje iz engleskoga jezika ,15. veljače 2021. ,Elizabeta Rubinić, Ivana Ćorić

Lana Francetić (8.a), Paula Čamić (8.a), Ema Medanić (8.a), Jan Rebić (8.b), Vito Kovač (8.b)

Lana Francetić (8.a)

Natjecanje iz talijanskoga jezika ,11. veljače 2021. Koraljka Šarkanji

Ema Medanić (8.a)

Ema Medanić (8.a)

Natjecanje iz matematike ,17.veljače 2021., Jasmina Rajković, Vesna Bišćan

4. razred - NIko Baričević, Vito Kokić, Lovro Jerkić, Vanja Resan Maljur 5. razred - Lucija Ribinski, Karlo Manfreda, Mia Glomazić, Petra Glomazić 6. razred - Fran Čuljak, Juraj Ronjga, Patrik Klovar Lukarić

Patrik Klovar Lukarić (6.b)

Natjecanje iz kemije ,4. veljače 2021. , Dušan Reš

Dora Franki (7.b)

Dora Franki (7.b)

Natjecanje iz geografije ,22. veljače 2021. , Anja Bićanić

5.a:Lucija Ribinski, Lucija Kovač ; 6.b: Patrik Klovar Lukarić, Jan Karuza, Borna Vižintin, Nina Matetić ; 7.a: Klara Malkoč ; 7.b: Darjan Đorđević, Dora Franki ; 8.a: Paula Čamić

Patrik Klovar Lukarić (6.b)

Natjecanje iz informatike ,3. veljače 2021. ,Danijela Ivošević Jelušić, Andrea Saršon

Borna Vižintin,(6.b)

Patrik Klovar Lukarić (6.b) natjecao se u 2 kategorije:

 • Algoritmi – Logo
 • Algoritmi – Python

Patrik Klovar Lukarić (6.b)

Natjecanje iz povijesti ,5. veljače 2021. ,Livio Vidov

7. a razred Loren Aćimović, Klara Malkoč 7. b Dora Franki, Darjan Đorđević

 

Natjecanje iz vjeronauka - vjeronaučna olimpijada ,16. veljače 2021. Ivanka Volarić

Klara Malkoč 7a Janja Benaš 7a AnaMarija Živković 7a Loren Ceznar 7a Paula Čamić 8a Lana Francetić 7a

Klara Malkoč 7a Janja Benaš 7a Paula Čamić 8a Lana Francetić 8a

Natjecanje mladih tehničara ,2. – 5. veljače 2021.,Dolores Šegota, Vladimir Roguljić

Mia Glomazić 5b,Petra Glomazić 5b,Juraj Ronjga 6a,Patrik-Klovar Lukarić 6b ,Luka Stipaničev 8a

Mia Glomazić 5b,Patrik Klovar Lukarić 6b,Luka Stipaničev 8a

Natjecanje mladih Hrvatskoga Crvenog križa ,27. ožujka 2021.( gradsko) Renata Dubravac Okretič

otkazano

 

Natjecanje u debati ,28.ožujka 2021.(županijsko), Jelena Maras, Mladen Župan

 

Simon Kojčinović (7.a), Tara Lacković (7.a), Janja Benaš (7.a), Sara Oruč (7.a), Marika Zoe Antić (7.a), Loren Aćimović (7.a), Ivan Kreculj (7.a), Klara Malkoč (7.a), Dena Spajić (7.a), Iana Mehmedović (7.a), Lana Fanuko (7.b), Dora Franki (7.b) 


Školska natjecanja u 2021.godini

Školska natjecanja u 2021. godini

OBAVIJEST ZA UČENIKE KOJI SE ŽELE PRIJAVITI ZA ŠKOLSKA NATJECANJA

Odlukom Agencije za odgoj i obrazovanje izmjenjen je Vremenik Natjecanja za ovu školsku godinu. Školska natjecanja održat će se prema izmijenjenom vremeniku, 

NAZIV NATJECANJA/ SMOTRE, Vrijeme, Mentori

1. LiDraNo - literarno, novinarsko i dramsko- scensko stvaralaštvo do 1.2. 2021. općinska/gradska do 12. veljače 2021. , Maras Jelena, Helena de Karina, Gabrijela Milanković

2. Natjecanje iz hrvatskoga jezika 9. veljače 2021. ,Maras Jelena, Helena de Karina, Gabrijela Milanković

3. Natjecanje iz engleskoga jezika 15. veljače 2021. ,Elizabeta Rubinić, Ivana Ćorić

4. Natjecanje iz njemačkoga jezika 18. veljače 2021. Dubravka Poljak

5. Natjecanje iz talijanskoga jezika 11. veljače 2021. Koraljka Šarkanji

6. Natjecanje iz matematike 17.veljače 2021., Jasmina Rajković, Vesna Bišćan

7. Natjecanje iz fizike 8. veljače 2021. ,Vesna Bišćan

8. Natjecanje iz kemije 4. veljače 2021. , Dušan Reš

9. Natjecanje iz biologije 10. veljače 2021. , Mia Egredžija

10. Natjecanje iz geografije 22. veljače 2021. , Anja Bićanić

11. Natjecanje iz informatike 3. veljače 2021. ,Danijela Ivošević Jelušić, Andrea Saršon

12. Natjecanje iz povijesti 5. veljače 2021. ,Livio Vidov

13. Natjecanje iz vjeronauka - vjeronaučna olimpijada 16. veljače 2021. Ivanka Volarić

14. Natjecanje iz islamskoga vjeronauka 16. veljače 2021. ,Alma Čaušević

15. 63. natjecanje mladih tehničara 2. – 5. veljače 2021.,Dolores Šegota, Vladimir Roguljić

16. Natjecanje učenika OŠ u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila i upravljanja biciklom – „Sigurno u prometu“ do 19. ožujka 2021., Dolores Šegota,

17.. LIK 2021. – Natjecanje-izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna 11. veljače 2021.,Andreja Dujmešić Kopić

18. Natjecanje mladih Hrvatskoga Crvenog križa 27. ožujka 2021.( gradsko) Renata Dubravac Okretič

19. Natjecanje u debati Jelena Maras, Mladen Župan 28.ožujka 2021.(županijsko)

20. 33. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske 11.lipnja 2021.( županijsko) Anja Bićanić

 

Na osnovu izmjena Vremenika natjecanja i smotri u školskoj 2020./2021. godini i prema Općim pravilima za organizaciju natjecanja

pozivam učenike da se uključe u natjecanja . 

Učenici se mogu prijaviti na natjecanja svojim učiteljima mentorima ili putem obrasca na poveznici : https://forms.gle/WBSFpXGgn9JtqxyE7 . Učenici koji su već napravili prijave ne moraju se ponovno prijavljivati. O načinu organizacije natjecanja obavijestit će učenike učitelji mentori.

Želimo vam puno uspjeha na natjecanjima.

 


HMOK - Hrvatska matematička olimpijada

HMOK je natjecanje za učenike 4., 5. i 6. razreda osnovne škole kojem je cilj popularizacija matematike i poticanje izvrsnosti u ranoj dobi. Natjecanje organizira Hrvatsko matematičko društvo u suradnji s lokalnim partnerima. Natjecanje nije zamjena za Državno natjecanje, već je novi oblik natjecanja iz matematike.

Pravila natjecanja opisuju kako će se i kada natjecanje provesti, te koji učenici imaju pravo sudjelovanja. Natjecanje se provodi u dva kola: prvo kolo će se održati na daljinu 6. lipnja 2020., a drugo kolo će učenici pisati u svojim županijama 23. lipnja 2020.

Za natjecanje je obavezna prijava. Prijave će se vršiti putem sustava koji će biti dostupan na ovoj stranici od 25. svibnja.

Probno rješavanje održat će se 4. lipnja od 10 do 18 sati, a upute o provedbi će biti poslane prijavljenim natjecateljima na e-mail adresu koju upišu pri prijavi. 

Sve informacije potražite na stranici : https://natjecanja.math.hr/hmok2020/ 

 


Natjecanje iz matematike

27.1.2020. održano je školsko natjecanje iz matematike. Rezultati su objavljeni na oglasnoj ploči škole.

U natjecanju je sudjelovalo 20 učenika: 5 učenika četvrtih razreda, 2 učenika petih razreda, 2 učenika šestih razreda, 5 učenika sedmih razreda i 6 učenika osmih razreda.

Za županijsko natjecanje predloženi su učenici Patrik Klovar Lukarić i Dora Franki.

Izvješće: J.Rajković, učiteljica matematike


Natjecanje Dabar

Od 11. do 15. studenoga održano je Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja. Hrvatska se uključila u međunarodnu inicijativu Bebras (Dabar) koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima i učenicima, ali i u široj javnosti. Dabar je osmišljen kako bi se svoj djeci omogućilo jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka osmišljenih od strane stručnjaka iz pedesetak zemalja.Organizator natjecanja za Hrvatsku je udruga “Suradnici u učenju” uz podršku Hrvatskog saveza informatičara, Visokog učilišta Algebra i CARNET-a, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U Hrvatskoj je natjecanju pristupilo ukupno 24769 učenika, odnosno po kategorijama:

 • MikroDabar - 1. i 2. razred OŠ : 2042
 • MiliDabar -  3. i 4. razred OŠ :3563
 • KiloDabar-  5. i 6. razred : 9466
 • MegaDabar – 7. i 8. razred OŠ : 6582
 • GigaDabar – svi razredi SŠ : 3116

Svaki učenik je sudjelovanjem (rješavanjem testa i ispunjavanjem ankete) ostvario pravo na digitalnu značku i diplomu.Učenici s navedenim brojem bodova i većim su među 10% najboljih:

 • MikroDabar (1. i 2. razred) – 8 bodova
 • MiliDabar (3. i 4. razred) – 7 bodova
 • KiloDabar (5. i 6. razred) – 7 bodova
 • MegaDabar (7. i 8. razred) - 6,13 bodova
 • GigaDabar (srednja škola) – 8 bodova

Najboljih 10% učenika dobit će i posebnu značku i diplomu.Sudionici natjecanja iz OŠ Kozala:

 • Mikro Dabar : Gaia Klovar Lukarić, Lucija Kardum, Bartol Vižintin i Bartol Maslak
 • Mili Dabar : Mija Glomazić, Petra Glomazić
 • Kilo Dabar : Borna Vižintin i Patrik Klovar Lukarić

Patrik Klovar Lukarić je s 9 osvojenih bodova i 11. osvojenim mjestom između 9466 učenika ušao u 10% najboljih u kategoriji KiloDabar.

Čestitamo svim učenicima i posebno priznanje Patriku.


Poziv na natjecanja


Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu"

Simon Kojčinović (5.a), Ivan Kreculj (5.a) i Sara Zukić (5.b) sudjelovali su na županijskoj razini natjecanja "Sigurno u prometu" održanoj u Domu mladih i ekipno su ostvarili 7. mjesto. Natjecanje je uključivalo poznavanje prometnih pravila i spretnost vožnje biciklom. 

 

 

4. Međunarodno HAIKU natjecanje

Na 4. Međunarodnom HAIKU natjecanju sudjelovali su učenici 3.b: Mia i Petra Glomazić, Filip Franjkić, Chiara Rusich i Ivan Udovič, a u kategoriji viših razreda sudjelovale su učenice 5.a: Janja Benaš, Klara Brletić i Klara Malkoč. Filip Franjkić (3.b) osvojio je 2. mjesto u kategoriji slobodne teme. Za HAJGU (ilustrirani haiku) Chiara Rusich (3.b) osvojila je dvije nagrade: 3. mjesto za hajgu na temu "luka" i još jedno 3. mjesto za slobodnu temu, a Klara Brletić (5.a) dobila je pohvalu za HAIKU na temu "luka". Radovi nagrađenih učenika objavljeni su u ZBORNIKU 4. MEĐUNARODNIH HAIKU SUSRETA VEŽICA.


Matematičko natjecanje "Klokan bez granica"

Najuspješnijim učenicima na matematičkom natjecanju "Klokan bez granica" 27. svibnja 2019. dodijeljenje su nagrade. Nagrađeni učenici naše škole (među 10 posto najboljih učenika) su: Stella Gašparini, 2.b, Rena Vlašić, 2.b, Mia i Petra Glomazić, 3.b, Patrik Klovar Lukarić, 4.b, Lukas Alić, 6.a, Jan Tica, 7.a, Luka Glomazić, 8.b i Karlo Živković, 8.b.


Državno natjecanje iz Tehničke kulture

Državna razina natjecanja iz Tehničke kulture održana je u Poreču od 25. do 28. ožujka. Učenik Luka Glomazić (8.b) osvojio je 20. mjesto u kategoriji Elektrotehnika.


Županijsko natjecanje iz Geografije
Županijska razina natjecanja iz Geografije održana je 18. ožujka 2019. Učenica Hana Sulić (6.a) osvojila je 12. mjesto u kategoriji šestih razreda.

Natjecanje "Sigurno u prometu"

Školska razina natjecanja "Sigurno u prometu" održana je 13. ožujka 2019. Natjecanje je uključivalo teorijski i praktični dio. Sudjelovali su učenici petih razreda, a na županijsku razinu plasirali su se sljedeći učenici: Ajna Novkinić (5.b), Sara Zukić (5.b), Ivak Kreculj (5.a) i Simon Kojčinović (5.a). u kategoriji dječaka Simon Kojčinović osvojio je 3. mjesto. Učenici su polaznici izvannastavne aktivnosti Prometna kultura.


Županijsko natjecanje iz Povijesti
Županijska razina natjecanja iz Povijesti održana je 8. ožujka 2019. Učenik Niko Jovović (7.a) osvojio je 17. mjesto.

HIPPO međunarodno natjecanje iz engleskog jezika 2019. (polufinale)

U polufinale HIPPO natjecanja plasirali su se: Emanuel Ćehić (8.a), Ian Galešić (7.a), Eleonora Tomljanović (6.a), Darjan Đorđević (5.b) i Lara Soldatić (4.b).


Županijsko natjecanje iz Tehničke kulture

Županijska razina natjecanja iz Tehničke kulture održana je 1. ožujka 2019. Učenik Luka Glomazić (8.b) osvojio je prvo mjesto i pozvan je na državno natjecanje. Učenica Margita Matanović (6.a) u kategoriji Graditeljstvo osvojila je 13. mjesto, a učenica Korina Crnjak (7.a) u kategoriji Strojarske konstrukcije zauzela je 5. mjesto.


Županijsko natjecanje iz Matematike (od 1. do 4. razreda)

Županijska razina natjecanja iz Matematike za učenike nižih razreda (od 1. do 4.) održana je 28. veljače 2019. Učenik Patrik Klovar Lukarić (4.b) osvojio je 2. mjesto.


Županijsko natjecanje iz Engleskog jezika

Županijska razina natjecanja iz Engleskog jezika održana je 26. veljače 2019. Učenik Emanuel Ćehić (8.a) osvojio je 10. mjesto.


Županijsko natjecanje u debati

Županijsko natjecanje u debati održano je 22. i 23. veljače 2019. U natjecanju su sudjelovali: Korina Crnjak (7.a), Luna Vudrag (7.a), Veronika Čavar (7.a), Franka Ronjga (7.a), Sara Pavlović (7.a), Aurora Valinčić (7.a), Ian Galešić (7.a), Andrej Kesić (7.a), Mihaela Grubelić (7.a), Anton Host (7.b), Duje Kokić (7.b) i Dora Deković (7.b). Luna Vudrag, Franka Ronjga, Veronika Čavar osvojile su 2. mjesto, Ian Galešić, Andrej Kesić i Duje Kokić 5. mjesto, Duje Kokić proglašen je 2. najboljim govornikom u županiji, a Ian Galešić u istoj kategoriji osvojio je 10. mjesto.


HIPPO međunarodno natjecanje iz engleskog jezika 2019. (preliminarni krug)

Preliminarni krug HIPPO natjecanja održan je 22. veljače 2019. Natjecalo se tridesetak učenika od 4. do 8. razreda u tri kategorije HIPPO 1 (4. i 5. razredi), HIPPO 2 (6. razred) i HIPPO 3 (7. i 8. razredi).


Školsko natjecanje iz Hrvatskog jezika

Školska/gradska razina natjecanja održana je 12. veljače 2019. godine. Natjecanju je pristupilo 6 učenika 7. razreda. Na županijsku se razinu natjecanja plasirala učenica Dora Deković s osvojena 54 boda.


Školsko natjecanje iz Geografije

Školska/gradska razina natjecanja iz Geografije održana je 11. veljače 2019. Sudjelovalo je šest učenika 5. razreda, 10 učenika 6. razreda, 9. učenika 7. razreda i 9 učenika 8. razreda. Na županijsku razinu pozvana je učenica Hana Sulić (6.a).


Školsko natjecanje iz Povijesti

Školska/gradska razina natjecanja iz Povijesti održana je 8. veljače 2019. Na županijsku se razinu plasirao učenik Niko Jovović (7.a).


Vjeronaučna olimpijada

Školska/gradska razina natjecanja iz Vjeronauka - vjeronaučna olimpijada održana je 30 siječnja 2019. Na županijsku su se razinu plasirale Aurora Valinčić (7.a), Ana Maria Perković (7.a), Veronika Čavar (7.a), Lara Udovič (8.b) i Ema Šulentić (8.b).


Smotra literarnog, scenskog i dramskog stvaralaštva - LiDraNo 2019.

Učenici 5. i 7. razreda sudjelovali su u siječnju na školskoj razini Smotre literarnog, scenskog i dramskog stvaralaštva - LiDraNo svojim novinarskim i literarnim radovima.

Novinarski izraz: Sara Pavlović, 7.a (Gladni ljubavi), Aurora Valinčić, 7.a (Znaš, i djevojčice vole nogomet)

Literarni izraz: Klara Malkoč, 5.a (Crno-bijeli svijet), Sara Oruč, 5.a (Nije varka), Petar Rumac, 5.a (Današnji svijet), Loren Aćimović, 5.a (Priča jeseni), Dora Franki, 5.b (Ča delaš, Pahuljice, Različitost), Darjan Đorđević, 5.b (Bijelo, bijelo je sve)


Školsko natjecanje iz Engleskog jezika

Školska/gradska razina natjecanja iz engleskog jezika održana je 23. siječnja 2019. Sudjelovalo je šest učenika 8. razreda. Na županijsko natjecanje pozvan je učenik Emanuel Ćehić.


Školsko natjecanje iz Matematike

Školska/gradska razina natjecanja održana je 28. siječnja 2019. godine. Natjecanju je pristupilo 9 učenika – jedan učenik 4. razreda, dva učenika 5. razreda, tri učenika 7. razreda i tri učenika 8. razreda


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

ANKETA
Podržavate li STEM revoluciju?
Oglasna ploča
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Jeste li znali da je u Rijeci postojala Tvornica čokolade?Himna škole

    

Priloženi dokumenti:
Himna skole mp3.mp3

Forum
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola "Kozala" Rijeka / Ante Kovačića 21, HR-51000 Rijeka / os-kozala-ri.skole.hr / oskozala@os-kozala-ri.skole.hr
preskoči na navigaciju